E-mail med Gmail

Du er her:   Hjem > Slet Gmail-konto
menulink

Slet Gmail-konto

Hvis du beslutter, at du ikke har brug for din Gmail-konto længere, og du er sikker på, at du ikke vil bruge dit kontonavn i fremtiden, kan du slette kontoen.

Sådan gør du:

Klik på tandhjulet og vælg Indstillinger. 

 

  1. Åbn fanen Konti og import
  2. Ud for Kontoinstillinger (øverst) klik på Andre indstillinger for Google-konto
  3. I feltet Kontopræferencer nederst, vælg Slet tjenester eller hele din konto.
  4. Læs vejledningen og følg den. 
  5. Du vil få et svar på din primære e-mail adresse om, at din konto er slettet - eller en fejl meddelelse, hvis du ikke har udfyldt korrekt 
  6. Når du har logget ud på din Gmail-konto, kan du ikke aktivere den igen, og du kan ikke få fat på dine e-mails igen.

 

« forrige  |   top  |  

Powered by CMSimple
Template by CMSimple modified by djurhuusweb.dk
Login