E-mail med Gmail

Du er her:   Hjem > Slet en Gmail
menulink

Slet en Gmail

Hvis du vil slette en meddelelse, så marker afkrydsningsfeltet ved siden af afsenderens navn.

Klik på papirkurvensikonet = Slet  i  menuen øverst i indholdsruden. Så bliver meddelelsen flyttet til Papirkurv.

Husk at du har så god plads på din Gmail-konto, at du ikke behøver at slette en mail, arkiver den i stedet.

Slettede meddelelser fjernes permanent fra Gmail 30 dage efter, at du har lagt dem i Papirkurven.

Hvis du fortryder at du har slettet en meddelelse, kan du hente den i papirkurven indenfor de 30 dage.

Klik på Flere i menuen til venstre så kan du se Papirkurv.
Klik på Papirkurv, marker afkrydsningsfeltet ved siden af den pågældende meddelelse.

Klik på Flyt til-ikonet og klik på Indbakke

 

« forrige  |   top  |   næste »

Powered by CMSimple
Template by CMSimple modified by djurhuusweb.dk
Login